Loga k projektu

G 19 aneb Moderní učitel II ve finiši

Zdá se to jako včera, kdy jsme psali první informace o zahájení II. kola našeho projektu, a účastníci v těchto dnech přicházejí už na svůj 6. a poslední seminář. Ještě sestříhat a ozvučit vlastní video, doplnit závěrečné titulky a jedna část, ta nejdelší, je za námi.

Druhou aktivitou projektu je vlastně domácí práce. Řada účastníků se už nyní snaží zúročit nové poznatky, zkušenosti a dovednosti získané na seminářích svých skupin od zkušených lektorů. Projektový tým se už těší na nové nápady, zajímavá zpracování výukových témat a na využití teorie ze seminářů. Odevzdáním závěrečných prací splní účastníci 2. část projektového úkolu.

Třetím a už posledním předpokladem k úspěšnému absolvování projektu je potom účast na závěrečné konferenci na Lipně v srpnu 2011. Místo konání by mohlo svádět k domněnce, že se jedná o odpočinkový pobyt těsně před zahájením nového školního roku. Ve skutečnosti ale půjde o dny strávené sice v oblíbené rekreační oblasti, ale naplněné prací (ale nejen tou).

Na všechny účastníky čeká skupinový pohovor s lektory nad prezentací závěrečných prací a vedle něj řada příležitostí navštívit semináře známých firem orientovaných na interaktivní a multimediální techniku, prohlédnout si, co nového nabízejí, prodiskutovat s odborníky nejrůznější otázky týkající se vybavení škol a využití techniky. Ale protože nejen prací živ je člověk, je pro všechny připravena i zdravá relaxace v hotelovém bazénu, sauně či posilovně, příjemné posezení pod slunečníkem či na samém břehu Lipenského jezera.

Tečkou za jedním rokem společné práce bude pak vyhodnocení nejlepších prací, předání věcných odměn a osvědčení. Ale to bychom už hodně předbíhali.

Takže hodně dobrých nápadů při tvorbě Vaší práce a na viděnou při prvním a posledním setkání všech účastníků projektu v hotelu Fontána!

Projektový tým