Loga k projektu

Moderní učitel II před cílem aneb Sejdeme se ve Fontáně

Zdá se, jako by to bylo včera, když nám začaly přicházet nové a nové přihlášky do projektu G19. Přesto je jeho začátek datován 1. březnem 2009 a v těchto dnech se na ZVaSu scházejí závěrečné práce již druhé skupiny účastníků tohoto projektu. Na nějakou dobu se hlavními aktéry stanou lektoři a projektový tým. Nastane totiž doba hodnocení prací a konečných příprav na závěrečnou konferenci na Lipně.

Ve dnech 25. – 27. srpna 2011 se pak účastníci projektu vedení pod názvem Moderní učitel II setkají naposledy. V krásném prostředí na břehu Lipenského jezera je čeká přátelský pohovor s lektory o závěrečných pracích a na autory těch nejlepších čekají i zajímavé ceny. Kromě toho se v prostorách hotelu Fontána sejdou i sponzoři konference, jejichž společným zájmem je samozřejmě multimediální technika a její využití v rámci vzdělávání. Účastníci se tak mohou těšit na řadu zajímavých setkání nejen s technickými novinkami, ale i s erudovanými pracovníky firem, které rozhodně nejsou neznámé.

A protože se konference koná na přelomu prázdnin a nového školního roku, budou si moci „noví moderní učitelé“ ještě trochu užít relaxaci po dobře vykonané práci, a to třeba v hotelovém bazénu, posilovně či sauně, milovníci přírody se mohou vydat na břeh Lipenského jezera.

Na závěr pak všechny čeká vyhlášení nejúspěšnějších autorů prací a předání certifikátů, které udělá tečku za Moderním učitelem II.

Takže Vám, účastníkům této části projektu, pohodové prázdniny a ve čtvrtek 25. srpna 2011 v hotelu Fontána na vás čeká projektový tým.