Loga k projektu

„Moderní učitel“ se blíží do finiše

Je to neuvěřitelné, ale náš projekt má za sebou už 3. - 4. workshop. A co nového přinesly? Účastníci měli tentokrát možnost projít zajímavou proměnou - v rámci programu se mohli na chvíli stát profesionálními fotografy či kameramany a okusit kouzlo umělecké tvorby. Možná že právě v ní někteří našli to pravé zalíbení a také cestu, jak přinést trochu kouzla a poezie do všedního školního života.

A nyní je před námi 5. workshop - a to již závěrečný. Budete mít možnost naposledy své dovednosti v ovládání multimediálních technologií rozšířit, shrnout a zatím sami pro sebe zhodnotit.

To další hodnocení budete muset přenechat svým lektorům, kterým budete předávat své závěrečné práce. Nemělo by jít o formální splnění povinnosti a zadaného úkolu, ale o uvědomělé využití toho nového, co jste si v průběhu projektových setkání osvojili a oblíbili s cílem učinit svou výuku pro žáky zajímavější, modernější, živější a atraktivnější.

A potom už na vás čeká samotný závěr projektu. Prezentace prací spojené s množstvím doprovodného programu jsme záměrně situovali do prostředí, které vám tak trochu prodlouží vaše prázdniny. V hotelu Fontána v blízkosti Lipenského jezera, v příjemně zařízených prostorách se společně s řadou hostů sejdeme, abychom společně udělali tečku za I. kolem

grantového projektu „Moderní učitel se multimediálních technologií nebojí". Nakolik bude obsah jeho názvu převeden do skutečného života, to už bude opravdu záležet jenom na Vás!