Loga k projektu

Moderní učitelé vstoupili do 2. poloviny

Účastníci projektu „Moderní učitel se multimediálních technologií nebojí“ mají za sebou již více jak polovinu naplánovaných aktivit.Zatímco 2. workshop byl věnován práci s interaktivními tabulemi – Smart Board a ACTIV Board, ve 3. workshopu byla na programu práce s digitálním fotoaparátem. Ve zbývající studijní části projektu čekají na pedagogy ještě dvě setkání, během nichž už budou muset mít jasno, kam budou orientovat svou závěrečnou práci. Příprava 2 vyučovacích hodin s využitím multimediální techniky by měla nejen zúročit nabyté poznatky a praktické dovednosti, ale měla by být širokou inspirací pro další kolegyně a kolegy na domovských školách, ale nejen na nich.

Svou premiéru však většina „prací“ absolvuje na letní závěrečné konferenci, která bude vyvrcholením a vyhodnocením I. kola našeho projektu.

Takže milé kolegyně a milí kolegové, nyní bude záležet na každém z Vás, kolik nápadů, námětů a inspirace předáte jeden druhému a nám všem, aby se nám podařilo společně naplnit název našeho grantového projektu.